The Voice of Godsmack - Sully Erna in Concert

The Voice of Godsmack - Sully Erna in Concert
Event Details

The Voice of Godsmack - Sully Erna in Concert

Arena Armeec

Tuesday, 26 September 2017, 20:00


Event Description


The Voice of Godsmack SULLY ERNA in Concert
26 септември 2017, Зала Арена Армеец - София, 20:00 ч.

Изпълнители:
Съли Ърна: вокал, пиано
Тим Терио: китара
Тай Замора: акустична китара, бас китара
Дейв Стефанели: барабани
Крис Декато: кийборд

Струнни от Оркестъра на Classic FM радио:
Галина Койчева: цигулка
Звезделина Халтъкова, цигулка
Кристиана Михайлова, виолончело

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна идва отново в София тази есен за голям солов концерт, организиран от агенция „Кантус Фирмус“. Събитието е част от мащабно европейско турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа. Родните фенове ще могат да чуят прочутия вокалист на живо, заедно с цялата му група за солови проекти, на 26 септември в зала Арена Армеец от 20:00 часа. Събитието ще отбележи 11-тия рожден ден на Z–Rock, рок радиото на България.
Съли Ърна е един от най-големите съвременни рок артисти, който от 1995 г. е основен вокалист и текстописец на номинираната за „Грами“ група Godsmack. Той предизвика истински фурор при първото си идване в София миналата година в рамките на цикъла „Музиката на Америка“. Съли напълни два пъти зала №1 на НДК на 20-ти октомври 2016 г., като в емоционалното шоу участваха също китаристите Крис Лестър и Тим Териът. Тогава Съли даде дума, че ще дойде отново в страната ни и ще доведе цялата си солова банда. По-малко от година след паметното събитие, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. В Арена Армеец ще звучат песни от соловите албуми на Съли Ърна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади.
От днес, 3 юли в 12:00 ч. започва продажбата на билети на терен на цени 50 лв., 70 лв. и 90 лв. Билетите се продават само онлайн на Ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.Event Place


Arena Armeec

София, 1000 Sofia, Bulgaria  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Arena Armeec

Upcoming Events in Sofia


Leave a comment