Hai hui prin Praga

Hai hui prin Praga
Event Details

Hai hui prin Praga

Arian Adventures

Friday, 15 December 2017, 10:00


Event Description


Praga e frumoasa daca o descoperi la pas, fara reguli, fara obiective de atins. Incet pe strazile laturalnice cu case galbene, portocalii si crem, cu muscate rosii in geam. Acolo simti cu adevarat aerul ei romantic. Acolo si pe podul Carol. Daca te simti un pic hippy o sa iti vina sa te asezi turceste intre tarabele cu gablonturi si tablouri si sa privesti Valtava. Centrul Vechi are romantismul lui, cu toata agitatia din fata primariei, unde lumea se strange ca la urs la 13 fix sa vada orologiul astronomic. Spectacolul e indeit: marionetele asezate pe zidul turnului se misca, iar miniaturile celor 12 apostoli apar pe rand deasupra cadranelor.
Plecarea va fi vineri 15.12. ora 11 din Timisoara, pentru a ajunge in jur de ora 20 si pentru a ne caza la un Hostel cat mai aproape de centru. Seara ne plimbam prin centrul vechi al Pragai savurand atmosfera de Craciun unica in Europa. Sambata toata ziua o sa mergem hai-hui prin Praga, vizitand toate locurile frumoase, de data asta inclusiv 2 muzee. 🙂. Seara, binenteles ca nu putem sa nu facem o croaziera pe raul Vltava, ce trece prin mijlocul orasului. Duminica, savuram trezitul tarziu, ne orientam spre locurile frumoase ce sunt mai departe de centru dar trebuie vizitate, iar apoi plecam incet spre Timisoara, unde vom ajunge in jurul orei 11 seara.
Pentru aceasta excursie avem doar 2 locuri libere, celelalte locuri fiind deja ocupate cu persoane ce au mai fost in excursiile noastre. Intervalul de varsta perfect pentru a participa la ceasta excursie este 20 - 40 de ani . Pentru mai multe detalii si rezevari va rugam trimiteti un mesaj paginii Arian Adventures !!Event Place


Arian Adventures

, Timisoara, RomaniaView on Facebook

View more events at Arian Adventures

Upcoming Events in Timisoara


Leave a comment