The Volante

The Volante
Event Details

The Volante

Landgoed Rhederoord

Sunday, 24 June 2018, 11:30


Event Description


The Volante is het evenement voor de petrolhead die houd van exclusieve wagens, prachtige landschappen, luide motoren en bovendien fantastisch eten!

The Volante is een uniek concept georganiseerd door Roadunity. The Volante staat voor exclusieve sports- en supercars gecombineerd met fantastisch eten op een prachtige locatie. Laat uw smaak-zintuigen ultiem verwennen terwijl u uitkijkt over een prachtig uitzicht van supercars.

Voor de eerste editie van The Volante wordt u welkom geheten op het prachtige Landgoed Rhederoord in de Veluwe. Hier wordt u welkom geheten met een heerlijk glas prosecco en proosten we op een fantastische dag. Nadat we de dag goed hebben ingeluid zal vanaf 12:15 de lunch worden geopend waar u kunt genieten van heerlijke sandwiches, salade, sapjes, zuivel en soep. Na dat wij de heerlijke lunch genuttigd hebben kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de fantastische line-up supercars. Het evenement zal eindigen omstreeks 14:30.


Programma;

11:30 - De poorten van Landgoed Rhederoord worden geopend en u wordt welkom geheten.
11:45 - De opening van The Volante wordt gegeven en we proosten op een fantastische dag.
12:15 - De lunch wordt geopend waar ons een heerlijke lunch staat op te wachten.
13:30 - Na dat wij een heerlijke lunch genuttigd hebben kunt u genieten van het fantastische uitzicht en de prachtige line-up supercars.
14:30 - Het evenement zal eindigen omstreeks 14:30.


Deelname;

Aan de eerste editie van The Volante kunnen maximaal 60 exclusieve sports- en supercars deelnemen. Aanmelden voor het evenement is mogelijk op onze website; https://roadunity.com/the-volante/Event Place


Landgoed Rhederoord

Parkweg 19, 6994 CM De Steeg, Netherlands  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Landgoed Rhederoord

Upcoming Events in De Steeg


Leave a comment