Pert Near Sandstone (US) at ALICE

Pert Near Sandstone (US) at ALICE
Event Details

Pert Near Sandstone (US) at ALICE

ALICE cph

Friday, 18 May 2018, 20:00


Event Description


ALICE præsenterer ren balsam for bluegrass-glade sjæle i form af amerikanske Pert' Near Sandstone

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Døre kl. 20 / Koncert kl. 21

Billet i forsalg: 120 kr. inkl. gebyr
Køb billet: http://burl.nu/h7of7a
Lyt/Se: http://bit.ly/2BlXyi6

Koncerten foregår på ALICE cph - Københavns nye kraftcenter for grænsesøgende musik, født gennem en fusion af Global og Jazzhouse. ALICE åbner februar 2018.

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Meget er sket, siden bluegrass-bandet Pert Near Sandstone for omtrent ti år siden indspillede debut-albummet, 'Up And Down The River' i et kælderlokale i midtvest-hjemstavnen Minneapolis. Bandets repetoire er sidenhen blevet spækket med masser af tempofyldt bluegrass-fiddle, Appalachian-stepdans, hillbilly-banjo og mandolin samt fortællinger om hårdt arbejde, våde byture, kærlighed og knuste hjerter, der fortabes i lindrende whisky-tåger.

Pert Near Sandstones syvende og seneste plade, den kritikerroste 'Discovery of Honey' fra 2016, vidner virkelig om et band, der sammen er modnet af livets op- og nedture, og som står stærkere og mere velspillende end nogensinde - hvilket et begejstret Roskilde Festival-publikum bl.a. fik at føle i 2017. Det er et album, der endda rummer eksperimenter udi fx ragtime og jugband-musik.

Cirklen er på fin vis også sluttet, idet Pert Near Sandstone på 'Discovery of Honey' – som i øvrigt er optaget i en gammel dommedagsprepper-kælder – er blevet genforenet med det oprindelige medlem, Ryan Young, der bl.a. har co-produceret og mixet pladen. De sidste syv år har Young nemlig spillet i bluegrass-ensemblet, Trampled By Turtles.

ALICE garanterer god balsam for bluegrass-sjælen - samt rig lejlighed til at få lært et stepdansetrin eller tre!Event Place


ALICE cph

Nørre Allé 7, 2200 København, Denmark  Buy tickets   View on Facebook

View more events at ALICE cph

Upcoming Events in København


Leave a comment