Kungsholmen Drar Till Val Thorens V.9!

Kungsholmen Drar Till Val Thorens V.9!
Event Details

Kungsholmen Drar Till Val Thorens V.9!

Val Thorens

Friday, 23 February 2018, 01:00


Event Description


✫ ✫ ✫ ✫ TIDEN ÄR KOMMEN- KUNGSHOLMENS GYMNASIUM RESER TILL VAL THORENS V9 ✫ ✫ ✫ ✫

Du vet nog redan vad det handlar om. Det är dags att plocka fram skidkläderna och börja peppa inför vinterns fetaste skidresa 2018. Skidresan som alla påstår är oförglömlig och som blir ett minne för livet, vilket stämmer. Årets destination är den fantastiska skidorten Val Thorens i Frankrike som under en vecka kommer fyllas av taggade ungdomar från Stockholms alla gymnasieskolor. Så om du precis som vi vill uppleva en magiska vecka med grym skidåkning, bra mat&dryck och ett uteliv och afterski som du sent kommer glömma är det här resan för dig! Låt Kungsholmens elever fylla skidbacken och göra denna resa oförglömlig.

Vi ser fram emot en vecka med snö, sol, afterski, nattliv och skidåkning i absolut i världsklass. Det blir alltid en av de roligaste veckorna på hela året. Är du redo? Vi är redo! Peppa igång alla era vänner, detta är ingenting man vill missa.

FILM: https://fast.wistia.com/embed/medias/wv8fh65odh
HEMSIDA: http://group.summitweek.com/v9

---------------------ALLMÄN INFO-----------------------

♛♛♛ VAD ÄR ENS VAL THORENS? ♛♛♛
Val Thorens är en skidort i Franska alperna. Byn är med sina 2300 meter den högst belägna skidorten i hela Europa. Stämningen i byn är obeskrivlig, man måste uppleva den själv.
Val Thorens erbjuder mycket av allt, såväl skidåkning som afterski och uteliv slår i princip allt annat i Europa. Det är en extremt smidig by med många lägenhetskomplex som ligger nära skidbacken och mataffärer / uteliv på samma gång.

♛♛♛ SKIDÅKNING ♛♛♛
Val Thorens lift- och skidsystem bildar "Les 3 Vallées", de tre dalarna, tillsammans med Meribel och Courchevel. Det är världens största sammanhängande skidsystem på totalt 600 km pist. Det gör att det såklart finns åkning för såväl nybörjare som experter. All tänkbar typ av åkning finns här.

♛♛♛ BOENDE ♛♛♛
I priset ingår boende i lägenheter på ca 20-30 kvm. Inredning, utseende och köksutrustning varierar mellan lägenheterna.
De absolut flesta lägenheterna är för 4 eller 5 personer så räkna initialt med det. Ibland finns även lägenheter för 6-8 personer.
Oavsett hur många man är går det alltid att hitta en lösning. Ibland kostar det några hundralappar mer, men det går alltid.
Uppgraderat boende:
Det går absolut att boka bättre boende.
Det kostar extra; från 2000kr och uppåt beroende på alternativ.
Allt från större lägenheter till chaletlägenheter och hotell går att boka.

♛♛♛ PARTAJ ♛♛♛
Med världskända “La Folie Douce” som main afterski kan det lugnt sägas att afterskin kommer vara något utöver det ordinära!! Folie Douce i Val Thorens anser oftast vara det bästa. Det är obeskrivligt bra. Framåt kvällskvisten när det är dags att gå och svänga på svansarna kan man förvänta sig ett grymt nattliv! Majoriteten av barerna och klubbarna t.ex. Saloon Bar, ligger på bargatan i byn som är ett stenkast från vissa lägenhetskomplex.

♛♛♛ VAD INGÅR ♛♛♛
I både buss- och flygpaketet ingår resa tur och retur, boende i lägenhet 7 nätter, liftkort 6 dagar, guideservice, turistskatt och garanterade minnen för livet! Buss ingår i grundpriset och flyg+transfer kostar 3500kr extra.

♛♛♛ TIPS ♛♛♛
Var redo när bokningen öppnar så ni inte missar er plats!
Då kommer en ny flik (BOKA RESA) att dyka upp i menyn på resans hemsida. Klicka på den och fyll i bokningen illa kvickt.
Tills dess: hitta dina skönaste resbuddies och snacka med päronen för att kirra livets resa!

♛♛♛ MER INFO ♛♛♛
För mer info hänvisas det till resans hemsida där ni även hittar inspo-filmen! Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss på fb eller snacka med oss när ni springer på oss. Det går också att kontakta Nortlander/Summitweek via resans hemsida.

Hoppas att ni är grymt taggade på detta, vi hoppas på en bättre uppslutning än någonsin! Låt oss tillsammans göra denna resan till något alldeles extraordinärt. VI SES I VAL THORENS!!

♛♛♛ TAGG-FILM ♛♛♛
https://fast.wistia.com/embed/medias/wv8fh65odh

♛♛♛ HEMSIDA ♛♛♛
http://group.summitweek.com/v9Event Place


Val Thorens

, ,View on Facebook

View more events at Val Thorens

Upcoming Events in


Leave a comment