Radio Moscow + Kaleidobolt

Radio Moscow + Kaleidobolt


Radio Moscow + Kaleidobolt

Vera Groningen

Saturday, 14 October 2017, 20:30


Event Details


Psychedelische bluesrock? Dat hoor je niet vaak in Vera. En zo wel, dan stond je waarschijnlijk vooraan bij de heren van Radio Moscow. In 2013 speelden ze hier namelijk voor het laatst, maar nu komen ze terug!

Het begon allemaal in 2003, toen Parker Griggs de band oprichtte, waar hij het enige lid van was. Na vele jamsessies en opnames bracht hij in 2012 3 & 3 Quarters uit, een verzameling demo’s van Parker als Radio Moscow. In 2007 kwam hij terug als band met een titelloze plaat vol psychedelische bluesrock. Al snel volgde het volgende album Brain Cycles en was Radio Moscow goed op weg. Een mengsel van psychedelische bluesrock en stonerrock maken het geluid van Radio Moscow één en al genot om naar te luisteren, zowel live als thuis.

Overigens staat de band live met meerdere leden op het podium, echter worden de platen allemaal geproduceerd en geschreven door Parker zelf. Hij speelt alle instrumenten in met uitzondering van enkele baslijnen. Het doet je denken aan Led Zeppelin, The Jimi Hendrix Experience en The Allbam Brothers, maar dan met een geheel eigen twist.

De avond begint met Kaleidobolt. Het Ierse power trio komt de zaal opwarmen met hun psychedelische rock. Ze draaien nu zo’n drie jaar, hebben twee albums op zak en spelen heel Europa hiermee plat.Voor een heerlijk potje vintage psychedelische bluesrock hoef je niet verder te zoeken, 14 oktober vind je het hier in de club!Vera Groningen

Oosterstraat 44, 9711NV Groningen, Netherlands


  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Vera Groningen

Upcoming Events in Groningen


Leave a comment