Spirituele reis naar Brazilie en ontmoet John of God

Spirituele reis naar Brazilie en ontmoet John of God
Event Details

Spirituele reis naar Brazilie en ontmoet John of God

Abadiânia

Monday, 19 November 2018, 07:00


Event Description


Een spirituele reis naar Brazilie en ontmoet “John of god”

Ervaar in één week meerdere persoonlijke healings bij John of God. Sommigen komen er met fysieke klachten maar anderen zoeken naar een spiritueel ontwaken of verlichting.
Dit is geen alledaagse vakantie maar een ervaring die je leven verandert!!!

Wie is John :
John of god is waarschijnlijk werelds meest befaamde spirituele healer ooit. Zijn woonplaats is gevestigd in het centrale deel van Brazilie, Abadiania en meer dan 500 mensen doorgaans per dag bezoeken deze plek. Zoals onlangs verschenen in Oprah on TV, John of God is een medium die door spirits belichaamd wordt en zo fysieke en spirituele healings mogelijk maakt. Vele mensen komen tot bij hem met ongeneeslijke ziektes, alsnog is dit echter een klein stukje van het grotere geheel. Velen komen voor steun en hulp in emotionele en zelfs financiele themas , spirituele verlichting. Bijna iedereen zal je horen zeggen dat het bezoek hun leven veranderde. De energie is er voelbaar. Je kan misschien over de fysieke healing vanalles vernomen hebben via internet of via mond aan mond hoe hij werkt, het ter plekke meemaken en ervaren van zo dichtbij geeft het een extra zet naar openen in die goddelijke dimensies van licht healing. De meeste healings gebeuren energetisch en in het subtiele veld, enkelen worden gekozen voor een subtiele spirituele interventie.

Wat kan je verwachten op deze reis :

Voor ieder zal het een vrij persoonlijke ervaring worden. Sommigen gaan met een fysieke klacht om deze op te lossen terwijl anderen gaan uit nieuwsgierigheid of met de wens spiritueel te ontwaken. Voor de meesten is het een reis met veel tijd en ruimte voor introspectie, meditatie en contemplatie. Verwacht hier geen reis vol van aktie en avontuur met veel nieuwe vergezichten. Het zal iets totaal anders brengen!! Zelfs als er in de Casa geen sessies plaatsvinden, zal je het proces van diepe healing gewaarworden. De meesten ervaren op zijn minst het gevoel van een liefdevolle energie die hen omringt. In feite werken de spirits allang met jou voor je op deze plek aankomt en voel je de aanwezigheid ervan, of overspoelt je een gevoel van “alles valt op zijn plek nu na jaren”. Probeer geen verwachtingen te koesteren, ga mee met de stroming en zie wat het je brengt, dat het steeds het juiste is wat jij nodig hebt op dat moment. Je hebt jezelf uitgenodigd om een diepgaande healing te ontvangen en de liefdevolle energie te ervaren van meerdere lichtwezens op een plek.

Planning Casa Dom Inacio:

Als het huis openstaat voor sessies, wil dit zeggen dat John aanwezig is en in een licht entiteit belichaamd wordt. Tweemaal per dag op woens-, donder- en vrijdagen. Smorgens starten de sessies om 8u en in de namiddag om 14u. Het protocol, de huisregels zorgen ervoor dat alles gemakkelijk verloopt, en dat alle bezoekers georganiseerd in rijen , bv een eerste of tweede bezoek aan de entiteit, vor John kunnen komen. De overige dagen worden doorgebracht in rust en zelfreflectie. Er wordt van je verwacht dat je het protocol volgt en je begeleiders vertalen je het nodige wat je al dan niet te doen staat. Bijvoorbeeld je eerste keer voor John zal waarschijnlijk de ochtendsessie zijn op een woensdag. Het kan zijn dat je een interventie nodig hebt en dat wordt dan door John gemeld. De begeleiders in en om de Casa of je persoonlijke begeleiders zullen je de verdere richtlijnen verduidelijken en je helpen en wegwijs maken binnen het protocol. Het kan zijn dat je een interventie “operatie” genoemd, krijgt of dat je terug voor de entiteit mag verschijnen de volgende dagen. Kreeg je een operatie, dan is het aangewezen uit te rusten in je hotel of pousada. Tijdens het bezoek voor John of God kan het zijn dat je uitgenodigd wordt om in “The Current” te zitten mediterend tijdens de healings. Je mag ook healings voor je geliefden, je dierbaren vragen aan de hand van fotos. Zelfs als John geen sessies geeft, zet het healingswerk zich verder en voltrekt het zich onder de begeleiding van de lichtwezens.
Je kan er religieuze diensten bijwonen in het Engels of Portugees op vastgestelde tijdstippen in de Casa , de winkel aan het huis is ook steeds geopend waar je opgeladen kristallen en gezegend water kan kopen.
Het huis is gelegen in een klein dorpje met gezellige winkels en resto’s, bars die verrukkelijke verse Acai Berry sap aanbieden. Je kan er ook glutenvrije producten vinden en eten.
Geen zorgen je wordt begeleid door dit proces en wij, Deborah en ik, staan je ter hulp om het protocol rustig te doormaken en voltooien op een zachte manier zodat je het meeste baat ervaart in het proces van jouw persoonlijke healing. We begeleiden je ook naar de waterval op dit heiligdom en diens spirituele zuivering die ondersteunend of richtinggevend inwerken kan. Daarnaast bieden we ook avondcirkels aan om als groep met elkaar af te stemmen en te werken met wat nodig is. Gedurende de dag staan we ter beschikking voor steun of een privé gesprek betreffende je pad naar healing toe.

Praktische info : inbegrepen

- Transport van en naar de vlieghaven in groep (privé taxibus) indien je op andere dag arriveert of vertrekt dan de groep, heb je de bijkomende kosten zelf te betalen.
- verblijf in Pousada Dom Ingrid voor 5 nachten ( de eigenaar Ricardo werkt nauw samen met John als privé vertaler voor mensen die er verblijven!!! ) We reizen terug af naar Belgie op 24 november 2018, thuiskomst volgende dag 25ste, een zondagmiddag
- 3 heerlijke maaltijden per dag (ook vegetarisch)
- gezegend water bij aankomst op je kamer
- een begeleidde tocht naar de heilige waterval
- een sessie “Crystal Bed”
- begeleiding en groepsessies met Deborah en Juanita
- wegwijzer en hulp in de Casa
- een individuele behandeling of voetreflex van de begeleiding
- begeleiding in Nederlands, Frans of Engels indien nodig

Wat is niet inbegrepen :

- Vlucht richtprijs tussen 800euro en 1200euro (best samen boeken zo blijft de groep bij elkaar, verkrijgen van veggie of glutenvrije maaltijden is mogelijk aan boord, dient vooraf gemeld te worden)
- Bijkomende behandelingen zoals extra “crystal bed session” alsook aangewezen ”massages”
- Kruiden onder voorschrift
- Uitgaven in de winkel van de Casa of in het dorp Abadiania

Prijs per persoon : 700euro

Voor meer info en inschrijvingen : [email protected] of [email protected]Event Place


Abadiânia

, ,View on Facebook

View more events at Abadiânia

Upcoming Events in


Leave a comment