Pasiune pentru perfecțiune - Ploiești - Sasha Flavius

Pasiune pentru perfecțiune - Ploiești - Sasha Flavius
Event Details

Pasiune pentru perfecțiune - Ploiești - Sasha Flavius

Ploiesti, Romania

Tuesday, 21 March 2017, 09:00


Event Description


�Ploiești, sosesc!
Ne vedem pe 21, 22 Martie 2017!

Mă prezint în fața voastră cu un stil propriu format pas cu pas, din încredere, pasiune, ambiție și profesionalism. Vă asigur că această pasiune, de a duce transformarea părului la nivel de artă, este o competiție cu mine însumi. :)

Ce înseamnă încrederea?
Acest sentiment de siguranță de-a lungul activităților desfășurate, m-a ajutat sa realizez că pot fi mai bun decât am fost ieri și mai puțin decât voi fi mâine.

De unde aceasta pasiune?
Din intensitatea de a-mi echilibra relația dintre afectiv și raționament într-un mod constant .

De ce ambiție?
De ce nu? Ambiția pentru mine reprezintă un factor important ce-mi stârnește intensitatea de a evolua excelent în această artă.

Dar profesionalismul?
L-am dobândit odată cu investiția în educația mea profesională.
Având onoarea să acumulez în bagajul de cunoștințe, tehnici și informații de la adevărați maeștri demni de urmat, ca de exemplu Georgiy Kot, Olga Ivanitsa și Farrux Shamuratov.
În dezvoltarea acestei profesii, am conștientizat cat de profund e acel sentiment în care înainte de orice informație sau tehnică, reușești să transmiți emoție și încredere.

Astfel am structurat acest concept educațional pe trei nivele, în funcție de complexitatea coafurilor ce vor fi prezentate în fiecare modul.

Primul modul este organizat pe durata a doua zile consecutive, timp în care vom învața teoretic 10%, iar practic 90% patru coafuri de ocazii special cu diverse elemente decorative implementate în structura acestora.

Fiecărui participant îi va fi asigurat atât capul de manechin cât și kit-ul cu instrumente și produsele consumabile, totodată în urma acestui eveniment se eliberează diploma de participare.

Un detaliu foarte important este acela în care vreau să menționez că fiecare grupă va fi formată din MAXIM opt participanți, astfel mă voi putea ocupa într-un mod intesiv de fiecare în parte.

Pentru orice informație sau rezervări, mă puteți contacta la 0752 156 601. Nu uitați că locurile sunt limitate.

Cu drag,
Sasha.Event Place


Ploiesti, Romania

, Ploiesti, RomaniaView on Facebook

View more events at Ploiesti, Romania

Upcoming Events in Ploiesti


Leave a comment