Kongeetapen 2017

Kongeetapen 2017
Event Details

Kongeetapen 2017

Otterup, Denmark

Thursday, 14 September 2017, 08:00


Event Description


160 kilometer og 1800 højdemester venter for de ryttere, som vælger at tage kampen om med PostNord Danmark Rundt-kongeetapen 2017.

Kongeetapen 2017 køres torsdag den 14. september fra Otterup på Fyn til Vejle. Som billedet afslører tager ruten rytterne over den gamle Lillebæltsbro fra 1933.

Beskrivelse af Kongeetapen 2017
Årets kongeetape starter i Otterup på Nordfyn og er etapeløbet PostNord Danmark Rundts hårdeste, med mere end 1.800 højdemeter fordelt på mange hårde og stejle stigninger. Fra Otterup køres til Bogense, og videre ad småveje gennem Brenderup og langs vandet ud til Strib og Middelfart. Fyn forlades ad den Gamle Lillebæltsbro, og fra Taulov går det ad mindre landeveje gennem Nr. Stenderup, Møsvrå og Vester Nebel op til Egtved. Herfra bliver det ekstra kuperet op og ned gennem Vejle Ådal ved Tørskind, Vork og Ravning. Efter Bredsten forceres den hårde Østengård-stigning inden Vejle rundes for første gang for at klatre op ad dagens værste udfordring på Gl. Kongevej/Chr. Winthersvej. Retur køres ud i Vejle Ådal over Hopballe, Jennum, Skibet og Nørre Vilstrup. I Vejle sluttes med de klassikeske bakker Gl. Ribevej og Koldingvej, efterfulgt af 21 procent-stigningen på Kiddesvej.

Læs meget mere om PostNord Danmark Rundt 2017 på løbets hjemmeside og på kongeetapen.dkEvent Place


Otterup, Denmark

, Otterup, Denmark  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Otterup, Denmark

Upcoming Events in Otterup


Leave a comment