Supportersbus Clash om promotie: Tervant - Eksel

Supportersbus Clash om promotie: Tervant - Eksel


Supportersbus Clash om promotie: Tervant - Eksel

T lochterhuys

Sunday, 21 May 2017, 17:45


Event Details


Eksel dingt in de eindronde mee voor promotie naar tweede provinciale. Na 5 opeenvolgende overwinningen kan het zondag zover zijn: in Tervant kan KFC Eksel zijn terugkeer naar tweede provinciale definitief maken.

KFC won de heenwedstrijd met 2-0 en heeft zo goede papieren om door te stoten, maar we beseffen maar al te goed dat het een aardsmoeilijke opdracht wordt Tervant uit te schakelen.

Rood-groen kan alle steun gebruiken en daarom trekken we zondag opnieuw met een supportersbus naar de wedstrijd! Traditiegetrouw wordt er verzameld in 't Lochterhuys. Tegen 17u45 wordt de bus verwacht en vertrekken we naar het hol van de leeuw. Op voorhand inschrijven is niet nodig. Voor 5 euro kan je mee! De bus zal tegen 22u30 (schatting) terug in Eksel aanwezig zijn.

Gezien het snel dag zal zijn en we weinig tijd meer hebben om ons evenement te promoten mag ons evenement zeker gedeeld worden!

KFC Eksel maakte de laatste jaren al veel indruk op en ook naast het veld, en dat willen we dit weekend nog een keer bevestigen! Maak er zondag een thuiswedstrijd van en kom massaal naar Tervant! We rekenen op een volle, sfeervolle, rood-groene bus! SAMEN zijn we onverslaanbaar!T lochterhuys

eindhovensebaan 9, 3940 Eksel, Belgium


View on Facebook

View more events at T lochterhuys

Upcoming Events in Eksel


Leave a comment


Events nearby

View More Events in Eksel

Geolocation courtesy by: CityNaty.com