Dichtbij Tour Peter van der Hurk / Dordrecht (ZH)

Dichtbij Tour Peter van der Hurk / Dordrecht (ZH)


Save to Calendar

Event Details

Dichtbij Tour Peter van der Hurk / Dordrecht (ZH)

De Plint

Friday, 16 March 2018, 20:30


Event Description


Peter van der Hurk de bekendste paragnost van ons land laat u zien en ervaren dat er meer bestaat tussen hemel en aarde, hij doet dit op een niet zweverige manier met de nodige Haagse humor en dus heel ontspannen.
Tijdens deze show loopt Peter tussen de gasten door en doet zijn readings dus of u nu achter in de zaal zit of links voorin Peter komt zoals de titel van zijn tour al beschrijft... DICHTBIJ!
Zo heeft iedereen een gelijke kans om aan de beurt te komen en veelal zijn de reacties van gasten die niet aan bod kwamen dat ze veel gehad hebben aan de readings die anderen kregen. Kortom de show meemaken is op zich al een belevenis met mooie readings een avondje uit met een lach en een traan.

Wie is Peter:
Peter van der Hurk is Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend.

Hij communiceert met overledenen en beantwoord hiermee vele vragen die normaal niet meer beantwoord kunnen worden. Vele mensen heeft hij geholpen en hen in de goede richting gewezen. Duizenden hebben reeds zijn demonstratie avonden bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.

In 2008 wint Peter het RTL4 programma 'Het Zesde Zintuig' en wordt daarmee een alom bekende persoonlijkheid. Daarna is hij een vaste paragnost bij 'Het Zesde Zintuig-Plaats Delict' waar paragnosten hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in zogenaamde 'cold cases' van de politie... én met succes! Peter heeft alle landen van de wereld reeds bezocht en overal liet hij een diepe indruk achter. Vele keren per jaar gaf hij demonstraties van zijn helderziendheid en legde hij contact met overledenen. Ook zijn paranormaleshows de 'Dichtbij Tour' genaamd waar Peter momenteel door het land mee tourt, met een hoog entertainment gehalte worden zeer druk bezocht.

Wat houdt de show in:
De show duurt gemiddeld 2 uren en is een show met een lach en een traan.
Peter laat in zijn shows zien dat er meer bestaat tussen hemel en aarde, dat er wel degelijk contact te leggen is met overledenen.
Vragen die voor vele mensen onbeantwoord bleven worden op deze avond via Peter tóch beantwoord.
Kortom een show die je niet wil én niet mag missen!

méér info of tickets bestellen 0634022355, [email protected]

Veelgestelde vragen:

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Een foto waarop de ogen van de persoon goed zichtbaar zijn dit mag een overleden persoon zijn maar ook zeker iemand die nog onder ons is dus een kind, familielid, vriend of anders...
Een voorwerp van iemand die is overleden of van iemand die nog onder ons is.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?|
[email protected] of 0634022355 (Géén privé readingafspraken via dit nummer!) De deuren gaan een uur voor aanvang van de show open.Event Place


De Plint

Maarten Harpertsz Trompweg, Dordrecht, Netherlands  Buy tickets   View on Facebook

View more events at De Plint

Upcoming Events in Dordrecht


Leave a comment