Lady Gaga | Ericsson Globe, Stockholm

Lady Gaga | Ericsson Globe, Stockholm


Lady Gaga | Ericsson Globe, Stockholm

Ericsson Globe

Monday, 23 October 2017, 18:15


Event Details


LADY GAGA TILL SVERIGE!

Efter hennes explosiva show på Super Bowl i natt kan vi nu meddela att Lady Gaga drar ut på världsturnén ”Lady Gaga Joanne World Tour” som även landar i Stockholm i höst.

Turnén startar den 1 augusti i Vancouver och når Sverige och Ericsson Globe den 23 oktober, innan den i november återvänder till Nordamerika. Av våra nordiska grannländer får förutom Sverige även Danmark och Köpenhamn besök av världsstjärnan den 21 oktober.

Biljetterna till denna efterlängtade Sverigekonsert släpps måndag den 13 februari kl 9.00.

Lady Gaga, som både vunnit Grammys och Golden Globe samt nominerats till en Oscar, är en helt unik artist. Hon har sålt över 30 miljoner album och 150 miljoner singlar, vilket gör henne till en av de bäst säljande artisterna genom tiderna. Utöver dessa imponerande siffror är hon en av de mest drivande krafterna i sociala medier, med hundratals miljoner följare i sina olika kanaler.

Hennes femte album ”Joanne” släpptes nyligen och gick direkt in på #1 på Billboard Top 200 – vilket blir hennes fjärde album i rad som går in direkt på förstaplatsen.

Detta blir stjärnans första konsert i Sverige sedan hösten 2014 och vi är enormt stolta över att nu 3 år senare få hälsa en av vår tids absolut största popstjärnor tillbaka till Sverige!


För mer info och turnéschemat i sin helhet, se www.LadyGaga.comEricsson Globe

Globentorget 2, 12150 Stockholm, Sweden


  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Ericsson Globe

Upcoming Events in Stockholm


Leave a comment